Zorg dat je als vereniging goed voorbereid bent online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
12 september 2019
 

Wat te doen bij blessures?
Het hockeyseizoen is weer begonnen en wij raden verenigingen aan om te zorgen dat de EHBO doos goed gevuld is, er ijs in de vriezer ligt en (indien aanwezig) de AED beschikbaar is. Dit geldt voor het weekend maar ook tijdens de trainingen. Ondanks alle goede voorbereidingen kan het uiteraard gebeuren dat een speler geblesseerd raakt. Op onze website hebben wij een aantal handige tips staan waarnaar je trainers en coaches kunt verwijzen. Je kunt stickers ‘Hoe te handelen bij een hersenschudding’ gratis bestellen voor jullie dug outs. Ernstig hoofdletsel op de vereniging kun je melden via het digitale meldpunt hoofdletsel op onze website. 

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Overzicht kaarten
Regelmatig krijgen we vragen van verenigingen over kaarten. Tuchtrechtcorrespondenten kunnen via de bondsapplicatie ‘HockeyWeerelt hun kaarten van het voorgaande weekend en een overzicht van het hele seizoen zien. De persoon die bij de KNHB als tuchtrechtcorrespondent geregistreerd staat (dus niet tuchtrechtcommissielid), kan met zijn/haar verenigingsaccount of hockey (KNHB) account inloggen op https://club.hockeyweerelt.nl. Daar kan hij/zij kiezen voor de functie tuchtrechtcorrespondent. De volgende rapporten zijn beschikbaar: kaarten van de afgelopen zeven dagen, totaal kaarten overzicht huidig seizoen en de boetebedragen.
 


Spelregelcafés tijdens de Week van de Scheidsrechter
In het kader van de Week van de Scheidsrechter, dit jaar van 5 - 13 oktober, organiseren we in de maanden september en oktober samen met de verenigingen door het hele land speciale spelregelcafés. Scheidsrechters, ouders en trainers/coaches zijn welkom bij deze inspirerende avond waarin zij worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels. Zij kunnen zich aanmelden voor een spelregelcafé in de buurt!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Olympic Qualifiers
Het Nederlands Elftal Heren speelt op zaterdag 26 en zondag 27 oktober om 16.00 uur een Olympische kwalificatiewedstrijd tegen Pakistan. De wedstrijden worden gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. Komen jullie de Oranje heren aanmoedigen? Kaarten zijn te bestellen via hockey.nl.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
17 sep - 13 okt
Spelregelcafés
13 sep
Masterclass 'Zo verkoop je je beslissing' (Heemstede)
24 sep
Bijeenkomst kleine(re) verenigingen regio Zwolle
26 sep
Bijeenkomst kleine(re) verenigingen regio Zuid-Oost-Brabant/Noord-Limburg
3 OKT
Regiobijeenkomst Nijmegen en omgeving
3 OKT
Regiobijeenkomst Den Bosch en omgeving
7 OKT
Keepersopleiding gevorderden (Gouda)
10 OKT
Regiobijeenkomst Eindhoven en omgeving
19 OKT
Volvo Districtsontmoetingsdag
19 OKT
Rabo Hockey Fandag
26-27 OKT
Olympic Qualifiers
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden