Kijk nu in de standenmotor! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
16 augustus 2019
 

Programma districtscompetities 2019-2020 gepubliceerd
De competitieleiding van de KNHB heeft het programma van alle districtscompetities gepubliceerd. Uitzondering hierop is de districtscompetitie Zuid Nederland (Jeugd en Senioren). Dit programma wordt op maandag 19 augustus gepubliceerd. De wedstrijden worden op vrijdag 16 augustus gefaseerd ingeladen en zijn in de avond allemaal zichtbaar in de Standenmotor op knhb.nl en hockey.nl. en in de hockey.nl app. Zoals eerder aangekondigd wordt het programma van de Vierde klasse Bondscompetitie (Heren 1 en Dames 1) uiterlijk 22 augustus bekend gemaakt.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Spelregelcafés
Van 17 september tot en met 13 oktober organiseren we samen met verschillende verenigingen door het hele land speciale spelregelcafés. Een inspirerende avond waarin ouders, trainers/coaches en scheidsrechters worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo worden voorbereid op het nieuwe seizoen. Meld je nu aan voor een spelregelcafé bij jou in de buurt!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Sportakkoord
In navolging op het Nationaal Sportakkoord worden op dit moment lokale en regionale sportakkoorden gesloten. Doel van het Sportakkoord is om de organisatie en de financiën van de sport toekomstbestendig te maken. Is jouw vereniging al aangesloten bij een regionaal sportakkoord? Wat betekent een lokaal of regionaal sportakkoord voor jouw hockeyvereniging? Je leest het op onze site.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Nationale Sportweek
Van 20 t/m 29 september vindt de 16e editie plaats van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Doel van de NOC*NSF Nationale Sportweek is mensen te inspireren om een leven lang te genieten van sport. Een mooie kans om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw vereniging en de hockeysport te promoten! Doet jouw vereniging ook mee?
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Philips sportveldverlichting; de beste tactiek!
Op 12 september organiseert KNHB-partner Signify bij SV Kampong in Utrecht een kennissessie over slimme LED-verlichting. Met de nieuwste slimme LED-verlichting van Philips bespaar je als vereniging flink op de energiekosten, de verlichting is flexibel inzetbaar, met een app te bedienen en voor de aanschafkosten zijn er interessante financieringsmogelijkheden. Wil je weten wat het jouw vereniging op kan leveren? 
meld je aan
Facebook Twitter LinkedIn

Sponsoronderzoek
De KNHB wordt al jarenlang ondersteund door verschillende partijen, zonder deze samenwerkingen zou de hockeysport niet zo ver zijn gekomen. Benieuwd of je alle partners en sponsoren kunt benoemen? Dit is je kans om je mening te geven en tegelijk de KNHB en alle partners en sponsoren te ondersteunen!
doe mee
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
16-25 aug
EK Hockey 2019 Antwerpen
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden