Je mening is belangrijk voor ons! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
20 juni 2019
 

Nieuw: het KNHB Onderzoekspanel
Als hockeybond willen we graag weten wat er leeft binnen onze doelgroepen, zodat we ons aanbod en onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Om in de toekomst zo goed mogelijk onderzoek te kunnen doen, hebben we het KNHB Onderzoekspanel opgezet. Iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in hockey, kan zich hiervoor aanmelden en ontvangt vervolgens maximaal 6x per jaar een uitnodiging voor een korte online vragenlijst. Je bepaalt zelf of je eraan deelneemt of niet; je bent tot niets verplicht. Word jij ook lid van ons panel? Je mening is belangrijk voor ons!

Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Organiseer een spelregelcafé op jouw club!
Ook dit jaar doet de KNHB samen met andere sportbonden mee aan de Week van de Scheidsrechter, dit jaar is deze van 5-13 oktober. Het hele jaar door verdienen onze scheidsrechters de waardering van spelers, coaches en publiek. In deze week moedigen we de verenigingen aan iets extra’s te doen en deze waardering te laten zien. Samen met de verenigingen organiseren we in deze periode speciale spelregelcafés: een inspirerende avond waarin scheidsrechters, ouders en trainers/coaches worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels. Wil je met jouw vereniging deelnemen aan de Week van de Scheidsrechter en met ons een spelregelcafé organiseren? Meld je aan! Inschrijven kan tot en met 12 juli.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

FlexHockey; ook bij jouw vereniging? 
FlexHockey is de verzameling van al het hockey-aanbod dat flexibel wordt aangeboden. Flexibel in vorm, lidmaatschap, tijdstip, competitie en teamsamenstelling. Denk aan Trimhockey, Hockey7, doordeweeks competitie of aparte lidmaatschapsvormen. Met verschillende verenigingen is gesproken over de mogelijkheden om alle niet-reguliere varianten van hockey op één platform samen te brengen. Om dit platform zo compleet mogelijk te maken, zijn we op zoek naar meer voorbeelden. Heeft jouw vereniging FlexHockey-aanbod dat aan deze lijst toegevoegd kan worden? Laat het dan weten aan de KNHB. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Blessurevrij het seizoen door 
Blessurepreventie is een belangrijk aandachtspunt voor de KNHB. Om veilig en met plezier te kunnen (blijven) hockeyen, is het belangrijk dat spelers al op jonge leeftijd de juiste vaardigheden leren. Daarom ontwikkelden we samen met VeiligheidNL het ‘Warming-up programma’, waarmee  trainers en coaches hun trainingen en wedstrijden kunnen starten. Omdat de oefeningen verder gaan dan een ‘standaard’ warming-up krijgt het programma een nieuwe naam, die we in augustus bekendmaken. Ook plaatsen we dan een online toolkit op onze website, die jou helpt om de trainers en coaches van je vereniging te informeren over het programma.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Opleidingen 2019/2020 


Trainers, coaches en technisch managers opgelet! Ook in het nieuwe seizoen biedt de KNHB weer opleidingen aan. Wil jij je graag ontwikkelingen? Op onze website vind je het volledige aanbod.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Medische zaken
Het hockeyseizoen is bijna voorbij. Graag attenderen wij verenigingen op het meldpunt hoofdletsel. Mocht een lid binnen de vereniging ernstig hoofdletsel hebben gehad dit seizoen en is dit nog niet gemeld bij de KNHB dan ontvangen wij deze melding graag alsnog. Enkele malen per seizoen informeren wij de contactpersonen Medische Zaken over lopende medische zaken. Deze week is er weer een mail verstuurd. Is deze niet ontvangen binnen de vereniging dan kan er een mail gestuurd worden naar medisch@knhb.nl om de informatie alsnog te ontvangen. Op onze site lees je meer over medische zaken. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
22 juni
NK C-jeugd 2018-2019
22 juni
Finale Silver Cup 
22 juni
Algemene Vergadering KNHB
22 juni
FIF Pro League Nederland - Australië (Heren)
23 juni
NK Jong Senioren 2018-2019 
23 juni
NK Reserveteams 2018-2019 
23 juni
NK Veteranen
23 juni
NK Shoot Out & Scoop Finaledag
23 juni
FIH Pro League Nederland - Australië (Dames)
27-30 juni
Grand Final FIH Pro League
14-20 juli
Volvo 6-Nations Tournament
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden