Meld je aan voor de Algemene Vergadering online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
29 mei 2019
 

Meld je aan voor de Algemene Vergadering van de KNHB
Zaterdag 22 juni is de eerste Algemene Vergadering (AV) van de KNHB in 2019. Aansluitend op de AV nodigen wij je uit voor de FIH Pro League wedstrijd Nederland – Australië (Heren) in het Wagener Stadion. De AV heeft als thema ‘Durft jouw vereniging een selfie te maken?’, waarbij een vertaling wordt gemaakt van de visie op de ontwikkeling van hockeyers naar de verenigingsbestuurder. Maak jouw #verenigingsselfie en meld je aan! #knhbselfie #nofilter
info en aanmelden
Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe hockeyvisie: fitheid, de sleutel tot succes?
“Zet blessurepreventie hoog op de agenda! Want een fit team is de basis voor goede sportieve prestaties”, aldus KNVB-sportarts Edwin Goedhart. In de nieuwe hockeyvisie pleit hij voor een integraal model waarbij de gehele begeleidingsstaf van een team zich bezighoudt met de elementen die nodig zijn om tot een optimale prestatie te kunnen komen. En daarvan is de fitheid van de spelers een essentieel onderdeel.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Terugblik Hockey Ouderavond
Op 6 mei vond de allereerste interactieve Hockey Ouderavond plaats. Ruim tweehonderd hockeyouders begaven zich deze maandagavond richting het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Daar gingen ze met oud-international Teun de Nooijer en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont in gesprek over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers. Benieuwd naar de Hockey Ouderavond? Bekijk de After Movie.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Ontknoping FIH Pro League
In juni hervatten de Oranje Heren en Dames de FIH Pro League competitie en nadert bovendien de ontknoping in de Grand Final. De resterende poulewedstrijden worden tussen 1 en 23 juni gespeeld bij HC Oranje-Rood, HC ’s-Hertogenbosch, SV Kampong en in het Wagener Stadion. De Grand Final vindt plaats op 27, 28, 29 en 30 juni in het Wagener Stadion. Zowel de dames als de heren maken kans op een plek in deze finaleronde. Komen jullie ook naar dit Oranjefeest? Meer informatie vind je op de website van het evenement.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

In 3 stappen je eigen rookvrij banner
Is jouw vereniging nog niet rookvrij, maar hebben jullie wel de ambitie om een rookvrij sportterrein te realiseren? Maak een eigen online locatiebanner die aangeeft hoeveel mensen al op rookvrij.nl hebben getekend om jullie hockeyvereniging rookvrij te maken. Voor degenen die dit alsnog willen doen, is het ook mogelijk om via de banner te tekenen voor jullie locatie. Maak de banner aan, plaats deze op jullie website en maak elkaar enthousiast!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Loting Halve Finales (ronde 9) Silver Cup Dames en Heren
Op het bondsbureau in Utrecht vond maandag 27 mei de loting plaats voor de Halve Finales van de Silver Cup Dames en Heren.
De wedstrijden worden op vrijdag 14 juni om 20.30 uur gespeeld. Een wedstrijd wordt verplaatst naar donderdag 20 juni als één van beide teams deelneemt aan de play-offs in de 2e ronde.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
1 juni
Finaledag Super A
1 juni
Finaledag Super B
7 juni
Landelijke finaledag Nationale Schoolcompetitie 2019
10 juni
NK Shoot Out & Scoop District ZH
15/22 juni
NK C-jeugd 2018-2019
15 juni
NK A- & B-jeugd 2018-2019
16 juni
NK Shoot Out & Scoop District MN
22 juni
Algemene Vergadering KNHB
23 juni
NK Jong Senioren 2018-2019 
23 juni
NK Reserveteams 2018-2019 
23 juni
NK Veteranen
23 juni
NK Shoot Out & Scoop Finaledag
14-20 juli
Volvo 6-Nations Tournament
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden