Netwerkbijeenkomst TM online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
2 mei 2019
 

Save the date: Algemene Vergadering KNHB 
Op zaterdag 22 juni is de eerste Algemene Vergadering (AV) van de KNHB in 2019. Bestuurders zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend op de AV kunnen de aanwezigen de FIH Pro League wedstrijd Nederland – Australië (Heren) in het Wagener Stadion bijwonen. Om die reden is de locatie van de AV ook in de omgeving van Amsterdam. Deze wordt later bekend gemaakt.
bekijk voorlopige agenda

Hockey Ouderavond 6 mei
‘Stop met selectietrainingen en -wedstrijden voor kinderen tot 12 jaar’. Met die oproep aan verenigingen traden we vorig voorjaar naar buiten. Nu de selectieperiode opnieuw voor de deur staat is het hoog tijd voor een opfrisser: wat is ook alweer de gedachte achter deze visie? Hockeyouders kunnen hierover in gesprek met Teun de Nooijer en Steven Pont tijdens de Hockey Ouderavond op maandag 6 mei in Utrecht.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Netwerkbijeenkomst TM ‘Sport en Privé in balans’
Het KNHB Expertisecentrum organiseert op maandag 27 mei a.s. voor de 8e keer een netwerkbijeenkomst voor Technisch Coördinatoren, -Managers, -Directeuren en voorzitters van Technische commissies. In een interactieve sessie zullen Steven Pont en Helen Lejeune-Van der Ben hun licht laten schijnen over de rol die ouders hebben bij de (hockey) ontwikkeling van hun kinderen en hoe je hier als Technisch verantwoordelijke mee om kan gaan.
meld je aan
Facebook Twitter LinkedIn

Aanmeldperiode Young Umpire Challenge verlengd 
De Young Umpire Challenge is al jaren een begrip onder jonge, enthousiaste scheidsrechters. We bieden deze doelgroep een uniek programma, waarbij ze nog meer leren en geïnspireerd worden door jonge bondsscheidsrechters. De fluittalenten van jouw vereniging kunnen zich tot 16 mei inschrijven. Versterk de arbitrage op jouw vereniging en laat de jonge scheidsrechters weten dat zij zich hiervoor kunnen opgeven.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Vacatures (Assistent) Trainer/coach Jongens C en Meisjes C

De KNHB heeft in haar beleidsplan 2020 o.a. uitgesproken om “aan de wereldtop te staan in een wereldsport”. Daarom heeft de KNHB een eigen jeugdopleiding die loopt van district C (< 13/14 jaar) naar Jong Oranje (< 21 Jaar). Voor een aantal districten zijn we op zoek naar een Trainer/coach én een Assistent District trainer/coach voor Jongens C en Meisjes C.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Wint jouw vereniging de KNHB Bestuurderstrofee 2019?

Heb jij samen met jouw vereniging een uniek project gedraaid voor het behoud van leden of een vernieuwend beleid gevoerd om specifieke doelgroepen langer aan je vereniging verbonden te houden? Wie weet komt jouw vereniging dan wel in aanmerking voor de Bestuurderstrofee 2019. Meld je vereniging voor 20 mei aan.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Play-offs en kampioenschappen 2019


In mei is de ontknoping in de Livera Hoofdklasse Dames en Hoofdklasse Heren. Daarna volgen ook de promotie/degradatiewedstrijden in de overige poules en de kampioenschappen van de verschillende categorieën. Benieuwd wanneer de wedstrijden worden gespeeld?

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Loting Kwartfinales (ronde 8) Silver Cup Dames


Op het bondsbureau in Utrecht vond woensdag 24 april 2019 de loting plaats voor de Kwartfinales van de Silver Cup Dames.
De wedstrijden worden op vrijdag 17 mei 2019 om 20.30 uur gespeeld.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Uitzendingen Fox Sports vertonen in kantine
Eerder informeerden we je al over de Videma, waarmee je te maken hebt als je gezamenlijk met de leden van je vereniging televisie kijkt in de kantine. Videma vertegenwoordigt uitsluitend de programma’s die via de tv-zenders op het zogenaamde open net vertoond worden (Nederland 1, RTL4, SBS6, etc.). Fox Sports valt daar niet onder! Wil je in de kantine kijken naar sportwedstrijden die via FOX Sports worden uitgezonden, dan moet je hiervoor een FOX Sports Zakelijk-licentie hebben. Er vinden wekelijks mystery visites plaats tijdens de live wedstrijden dus zorg ervoor dat dit goed geregeld is.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
3 mei
Voorrondes Deloitte Students Hockey Trophy 2019
6 mei
Interactieve avond voor hockeyouders
10 mei
Finales Deloitte Students Hockey Trophy 2019
17 mei
Masterclass #zijfluittop (Sittard)
19 mei
NK Shoot Out & Scoop Districtskampioenschappen
24 mei
Masterclass #zijfluittop (Leiden)
26 mei
NK Shoot Out & Scoop Districtskampioenschappen
27 mei
Netwerkbijeenkomst TM 'Sport en Privé in balans'
30 mei
Landelijke Dirk Kuyt Foundation LG-Hockeydag
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden