Interessant voor ouders van jouw vereniging?  online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
18 april 2019
 

Ouderavond op 6 mei: interessant voor ouders van jouw vereniging? 
Wil jouw vereniging er samen met ouders voor zorgen dat hun kinderen zoveel mogelijk plezier beleven in hockey, zich thuis voelen op de vereniging en zich optimaal kunnen ontwikkelen? Of krijg je van ouders misschien vragen over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers? Je kunt ze dan attenderen op de interactieve avond voor hockeyouders. We hebben diverse communicatiemiddelen voor je klaargezet die je kunt gebruiken om ouders via je verenigingswebsite en social mediakanalen te informeren over deze ouderavond. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijving EY VODW Zomercompetitie gestart
Vind jij het leuk om tijdens de zomermaanden te hockeyen met collega’s en te netwerken met andere bedrijven? De inschrijving voor de EY VODW Zomercompetitie is weer gestart. Ook jij kunt daar met jouw collega’s aan deelnemen. In juni, juli en augustus spelen bedrijventeams iedere donderdagavond een wedstrijd. Als team speel je in totaal 8 tot 9 wedstrijden, in mixed teams, 6 tegen 6, zonder keeper. Locaties: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Onderzoek naar dienstverlening KNHB
We vinden het belangrijk dat de verenigingsfunctionarissen waarmee de KNHB samenwerkt de dienstverlening als waardevol en prettig ervaren. Om dit te toetsen is dit jaar gestart met een jaarlijks terugkerend onderzoek naar onze dienstverlening. Laat ons weten wat je vindt van onze dienstverlening door de vragenlijst in te vullen. Zo verkrijgen we meer inzicht in wat we goed doen en waar ruimte is voor verbetering.
naar vragenlijst
Facebook Twitter LinkedIn

NOC*NSF onderzocht: hoe ervaren sportverenigingen de AVG? 
In oktober 2018 kreeg NOC*NSF de opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om een onderzoek uit te zetten onder sportverenigingen naar hun ervaringen met de AVG. Ook de KNHB heeft hier gehoor aangegeven door de enquête uit te zetten onder al haar verenigingen. Een deel van de resultaten uit dit sportbrede onderzoek hebben we op onze website geplaatst.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Locaties finales Gold Cup
De locaties voor de finales van de Gold Cup zijn bekend. Op donderdag 2 mei wordt de damesfinale Oranje-Rood D1 – Hurley D1 om 20.30 uur gespeeld op het complex van HC Oranje-Rood. De herenfinale tussen Amsterdam H1 en Pinoké H1 wordt gespeeld op het complex van Pinoké. De datum waarop de finale wordt gespeeld, hangt af van eventuele deelname aan de play-offs. 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Loting 7e ronde Silver Cup
Op het bondsbureau in Utrecht vond dinsdag 16 april 2019 de loting plaats voor ronde 7 van de Silver Cup Heren.
De wedstrijden worden op vrijdag 3 mei 2019 om 20.30 uur gespeeld.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Vraag gratis de e-module “Een beetje opvoeder” aan
Bij het coachen en trainen van kinderen komt ook een beetje opvoeden om de hoek kijken. Hoe motiveer je kinderen? Hoe zorg je dat ze luisteren en meewerken en hoe ga je om met lastig gedrag en emoties van de kinderen en hun ouders? Deze gratis cursus geeft je als trainer/coach nuttige theoretische en vooral praktische tips en opdrachten die je direct kunt gebruiken. Vraag hem nu aan!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Laatste kans: schrijf je in voor de Deloitte Students Hockey Trophy 2019
Op vrijdag 3 mei vinden de voorrondes van de Deloitte Students Hockey Trophy 2019 plaats op de volgende locaties: Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam) en G.C.H.C. (Groningen). De winnaars van deze regionale voorrondes spelen een week later, op vrijdag 10 mei de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam. Wil jij een jaar lang contributie winnen? Meld je dan snel aan!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Online module Vrijwilligersmanagement
Voor hockeyverenigingen zijn vrijwilligers van groot belang: zonder vrijwilligers geen vereniging. Maar hoe zorg je er als vereniging voor dat je vrijwilligers vindt en behoudt? De opdrachten uit de module Vrijwilligersmanagement bieden verenigingen praktische handvatten aan om hier een antwoord op te krijgen. Vraag een gratis inlog aan en ga aan de slag met deze module.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Ondersteuning goede doelen door verenigingen
Regelmatig organiseren verenigingen activiteiten waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Een mooie manier om het maatschappelijke gezicht van de vereniging te laten zien. Maar er komt vaak best wel wat organisatie bij kijken. Eén van de initiatieven waarvoor inmiddels zo’n 40 hockeyverenigingen belangstelling hebben getoond en waarvan Pinoké-speler Dennis Warmerdam sinds kort ambassadeur is, is Clubs4Life. Clubs4Life is ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Met dit initiatief wil KWF het voor verenigingen makkelijker maken activiteiten te organiseren om geld in te zamelen, in dit geval voor kankeronderzoek.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
27 APR
Volvo Districtontmoetingsdag
3 mei
Voorrondes Deloitte Students Hockey Trophy 2019
6 mei
Interactieve avond voor hockeyouders
10 mei
Finales Deloitte Students Hockey Trophy 2019
17 mei
Masterclass #zijfluittop (Sittard)
24 mei
Masterclass #zijfluittop (Leiden)
27 mei
Netwerkbijeenkomst TM 'Sport en Privé in balans'
30 mei
Landelijke Dirk Kuyt Foundation LG-Hockeydag
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden