Informeer je teams! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
21 februari 2019
 

Het veld op met het nieuwe DWF: informeer je teams!

Dat betekent dat veel coaches, wedstrijdsecretarissen en scheidsrechters voor het eerst het nieuwe DWF gaan gebruiken. Er zijn twee belangrijke wijzigingen ten opzichte van het oude DWF: spelerslijsten moeten vóór de wedstrijd ingevuld worden en voor seniorenteams geldt dat niet alle spelers maar alleen de aanvoerder en eventuele teamondersteuners het formulier kunnen invullen. Om te voorkomen dat de wedstrijdsecretarissen onnodig belast worden met vragen en extra werk, vragen we je hier binnen je club extra aandacht aan te besteden. Uitgebreide informatie over het DWF, waaronder een handleiding en antwoorden op veel gestelde vragen, vind je op onze site.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

KNHB zoekt toptalent!
Om er zeker van te zijn dat alle toptalenten in Nederland de kans krijgen zich te presenteren, organiseert de KNHB op maandag 11 maart en dinsdag 12 maart een extra selectieactiviteit voor de selectie van Nederlands Jongens of Meisjes A. Omdat de spelers/speelsters worden getest op het allerhoogste niveau, is het zaak dat verenigingen alléén spelers/speelsters opgeven die op zowel technisch, tactisch, fysiek als mentaal vlak echt uitblinken en een meer dan gerede kans maken zich te kwalificeren voor Nederlands A. Uitgebreide informatie vind je op onze site.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Wat vind jij van de visie op de ontwikkeling van hockeyers? 
Ben je bestuurder of trainer/coach? Dan horen we graag jouw mening over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers. In hoeverre ben je er al bekend mee? Wat vind je van de visie? En welke ondersteuning heb je van ons nodig? Doe je mee aan het onderzoek? Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en de verzamelde gegevens worden anoniem verwerkt. Alvast bedankt voor je bijdrage!  
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Breng je stem uit voor de Rookvrije Generatie Awards
Dit jaar zijn er maar liefst 8 hockeyverenigingen genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. MHC Wijchen, HC Oranje-Rood, MHC Lelystad, MHC Nieuwegein, HC Spaarndam, HC Derby, Hoogeveense Hockeyclub en AH&BC staan op de lijst met kandidaten! Ruim een derde van alle hockeyverenigingen in Nederland is al actief bezig met dit fantastische initiatief en dit aantal blijft groeien. Je kan t/m 13 maart je stem uitbrengen op je favoriete kandidaat. Op donderdagmiddag 4 april 2019 vindt de uitreiking van de Awards plaats in Artis. 

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

FIH Pro League start 5 maart in Nederland
Over twee weken start de FIH Pro League in eigen land met Nederland – Duitsland (H) op H.C. Rotterdam. De Oranje Dames & Heren spelen tegen de beste landen van de wereld op vijf verschillende locaties in Nederland. Het belooft een echt OranjeHockey feest te worden wat dit het perfecte teamuitje maakt. De hockeystick kan natuurlijk mee, voor in de rust op het veld en om te pielen in Kids City. Na de wedstrijd kan je een foto en handtekening scoren van je favoriete Oranjespeler! Bekijk nu alle wedstrijden, locaties en tijden op fihproleague.nl.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
 5 mrt
FIH Pro League  Nederland - Duitsland (heren)
 6-10 mrt
Urban Hockey tijdens HISWA Sport Experience
14 MRT
Kwartfinales Gold Cup Dames
22 MRT
Masterclass #zijfluittop (Alkmaar)
4 APR
Halve finales Gold Cup Heren & Dames
 10 APR
FIH Pro League  Nederland - China (dames)
12 APR
Masterclass #zijfluittop (Utrecht)
12 APR
Nationale schoolcompetitie (voorrondes)
 13 APR
FIH Pro League  Nederland - Spanje (heren)
 14 APR
FIH Pro League  Nederland - Verenigde Staten (dames)
19 APR
Achtste finales Silver Cup Dames
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden