kijk het nu terug online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
6 december 2018
 
Is jouw hockeyvereniging een gezonde omgeving?
Vanuit de gedachte dat we allemaal graag sporten in een gezonde omgeving zijn we een onderzoek gestart dat zich richt op de thema’s ‘rookbeleid’, ‘alcoholbeleid’ en een ‘gezonde sportkantine’. Op basis van de resultaten willen we de verenigingsondersteuning rondom deze gebieden verder ontwikkelen, zodat we jouw vereniging beter kunnen assisteren. Zijn er meer mensen met deze thema's bezig bij jouw vereniging? En ontvangen jullie graag een volledige uitdraai van de vragenlijst? Mail dan verzoek naar knhb@knbh.nl. Bij voorbaat dank!   
naar de vragenlijst
Facebook Twitter LinkedIn
Inschrijving Nationale Schoolhockeycompetitie 2019 gestart

De inschrijving voor de Nationale Schoolhockeycompetitie 2019 is gestart. Een unieke competitie voor middelbare scholieren in alle regio’s en de kans om jullie vereniging extra te promoten! Wij nodigen jullie graag uit een voorronde te organiseren op 12 april. Inschrijven hiervoor is mogelijk tot 14 januari 2019. Wil jouw vereniging gastvereniging zijn schrijf je dan nu in!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Bekijk nu het webinar btw-sportvrijstelling terug

Samen met onze partner Deloitte hebben we gesproken over de vraag: ‘Is het hebben van een stichting (voor het onderbrengen van de accommodatie) straks nog wel zinvol?’. Door een verruiming van de btw-sportvrijstelling heeft deze stichting vanaf dat moment namelijk niet meer met btw te maken. Meer weten? Bekijk dan nu het webinar terug.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Vacature KNHB:
Adviseur Strategie
Ben jij ambitieus, een echte teamplayer en durf je out of the box te denken? Dan is de afdeling Strategie, Onderzoek & Ontwikkeling op zoek naar jou!
lees meer
 
Agenda
 28 nov - 16 dec
WK Hockey Heren - Bhubaneswar (India)
10 dec
Masterclass Zaalhockey ZN - H.V. HOD
11 dec
Masterclass Zaalhockey NH - AH&BC Amsterdam
17 dec
Netwerkbijeenkomst TM
26 JAN
Nationaal Hockeycongres - Rabobank Utrecht
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden