Iedere vereniging krijgt 100 blauwe kaarten gratis toegestuurd. online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
9 november 2018
 
Blauwe kaart vergroot Sportiviteit & Respect op het veld!
Anderhalf jaar geleden startte hockeyvereniging hdm met de blauwe kaart. Een initiatief, oorspronkelijk van het voetbal, zet de club in voor het hockey. Na afloop van de wedstrijd schrijft het team de blauwe kaart met een compliment erop en geeft die aan de tegenstander als bedankje voor de wedstrijd. Ben je enthousiast en benieuwd hoe je het beste te werk kunt gaan? Bekijk dan de best practice van hdm en vraag zelf 100 gratis blauwe kaarten aan voor je eigen vereniging! 
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
KNHB naselectie Nederlands Jongens & Meisjes B
De KNHB is op zoek naar talent (veldspelers én keepers, jaargang 2003 en 2004) met potentie om deel uit te maken van een nationaal jeugdteam, dat om een bepaalde reden de kans gemist heeft om in aanmerking te komen voor de selectie van Nederlands Jongens of Meisjes B. Alléén de Technische commissie c.q. commissie Tophockey van een vereniging kan talenten opgeven. Lees het bericht voor meer informatie, de selectiedata en inschrijvingslinks.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
KNHB Algemene Vergadering - 'Blik op de toekomst'
De uitnodigingen voor de Algemene Vergadering, 'Blik op de toekomst', zijn verstuurd naar alle voorzitters, secretarissen en penningmeesters van de verenigingen. Zij zijn van harte welkom op woensdagavond 28 november 2018 bij DierenPark Amersfoort. De vergaderstukken voor de Algemene Vergadering kan je downloaden op knhb.nl. Ook je aanwezigheid kan je op dezelfde pagina doorgeven via het digitale aanmeldformulier.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Vrijwilligers zaalhockey
De wintertijd is ingegaan en de zaalcompetitie staat weer voor de deur. Een seizoen vol met verschillende topevenementen en jij kan deze van dichtbij meemaken! Geniet je ook zo van het pielen in de zaal en lijkt het je leuk om te helpen bij Districtskampioenschappen, Hoofdklasse wedstrijden of het NK zaalhockey? Schrijf je dan als vrijwilliger en geniet van tophockey in de zaal!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Webinar en masterclasses zaalhockey
Nog een paar wedstrijden op het veld en dan ruilen we het kunstgras in voor de zaal. Ben jij trainer/coach en wil je je zaalhockeykennis opfrissen? Meld je dan nu aan voor het webinar op 19 november (20.00 uur) en de daaropvolgende masterclasses in november en december. Het webinar en de masterclasses zijn bedoeld voor trainers en coaches van alle teams die gaan zaalhockeyen en worden gegeven door Marieke Dijkstra, bondscoach Oranje Zaal Dames.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Update nieuwe bondsapplicatie KNHB
In mei 2018 liet de KNHB via de verenigingsnieuwsbrief weten het contract met LISA voor wat betreft de KNHB-bondsapplicatie op te zeggen per 1 januari 2019. Nu, met nog twee maanden te gaan voor de jaarwisseling, zetten we de belangrijkste ontwikkelingen en informatie graag op een rijtje om de verenigingen, bestuurders en vrijwilligers te informeren.
lees meer
Save the date:
Nationaal Hockeycongres 2019 
Op 26 januari 2019 vindt het 21e Nationaal Hockeycongres plaats, te Utrecht. Hét jaarlijkse congres voor verenigingsbestuurders, dus zet de datum alvast in je agenda! Meer informatie zal binnenkort worden verstrekt.
 
Agenda
13 nov
CS+ experts workshop ZH 
19 nov
Rabo Super Serie: Nederland - Ierland - THC Hurley 
19 nov
Webinar Zaalhockey 
23 nov
Bijeenkomst #zijfluittop - H.C. Rotterdam
28 nov
Algemene Vergadering - DierenPark Amersfoort
30 nov
Bijeenkomst #zijfluittop - H.C. Dash
17 - 25 nov
FIH Hockey Champions Trophy (Dames)
 28 nov - 16 dec
WK Hockey (Heren) - Bhubaneswar (India)
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden