zet deze momenten vast in je agenda! online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
30 augustus 2018
 
Is jouw clubinformatie up-to-date?

Staan er ieder weekend weer tegenstanders bij jullie oude clubhuis? Of moet je weer een e-mail doorsturen naar de juiste contactpersoon? Doe nu snel een zomercheck van de contact- en clubinformatie in het ledenregistratiesysteem van je vereniging!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Opleidingen Hockeytrainer gaan weer van start

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en dat betekent dat er ook weer nieuwe opleidingen worden gegeven. Komende weken worden er op veschillende niveaus opleidingen aangeboden: van Hockeytrainer 2 - Jongste Jeugd tot Hockeytrainer 4. Wil jij een volgende stap maken als trainer/coach? Bekijk welke opleiding het beste bij je past en schrijf je in!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Leer mee in het spelregelcafé
We gaan eindelijk weer beginnen! Zowel met spelen als met fluiten. Om iedereen weer vertrouwd te maken met het spel nemen top-scheidsrechters ons mee door de regels en al onze vragen tijdens een van de 60 spelregelcafés. Natuurlijk kunnen scheidsrechters zich aanmelden, maar ook voor alle teams, trainers, coaches en ouders is het handig om te weten wat de spelregels zijn en hoe deze worden geïnterpreteerd. Kom samen, meld je aan en sta straks weer lekker ontspannen op het veld!
meld je nu aan
Facebook Twitter LinkedIn
Gratis Basisopleiding Training geven en Coachen
Om verenigingen te helpen bij het opleiden van technisch kader wordt een jaar lang gratis de Basisopleiding Training geven en Coachen aangeboden. Aanstaande zaterdag 1 september start de inschrijving van de gratis Basisopleiding Training geven en Coachen voor alle trainers en coaches in de C-, D- en E-categorie. Betrek je trainers en coaches en geef je vereniging op voor 30 september 2018.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Volg al je teams in de Standenmotor van de hockey.nl-app
Om

De nieuwe competitieprogramma‚Äôs zijn gereed. Benieuwd bij wie je in de poule zit en tegen welke ploegen je de eerste wedstrijden speelt? Zet nu alle teams die je wilt volgen in de Standenmotor van hockey.nl en stel meteen de pushberichten en goalsalerts in via de hockey.nl-app. Download de hockey.nl-app in de App Store of in de Google Play Store!

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
sep
CS+ praktijkbegeleider workshop 1
sep
Briefing en fitheidstest bondsscheidsrechters
15 sep
Scheidsrechterscursus C- en D-licentie (H-Hockey) - Waalwijk
24 sep
Keeperstrainer gevorderden - 't Spandersbosch
sep - okt
Opleidingen Hockeytrainer (HT2, HT3 & HT4)
sep - okt
Spelregelcafés
okt
Kick-off zaalhockey
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden