Nomineer nu jouw vereniging online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
5 april 2018
 
Heb jij de enquête rookvrij sportterrein al verstuurd?
Om te onderzoeken hoe groot het draagvlak is voor een rookvrij sportterrein bieden we de mogelijkheid een anonieme enquête te versturen naar de (ouders van) leden van jouw vereniging. Gebruik de specifieke link uit de mailing Rookvrije Generatie van half maart of vraag hem opnieuw aan en deel deze onder je leden. Na een maand ontvang je de resultaten in een overzicht specifiek voor jouw vereniging, inclusief een advies om rookvrije sport op de agenda te zetten.
lees meer
KNHB Bestuurderstrofee 2018

De KNHB Bestuurderstrofee 2018; een trofee als blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid van een vereniging.
De bestuurderstrofee wordt uitgereikt tijdens de Algemene Vergadering (AV) in het eerste weekend van de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018. Nomineer nu jouw vereniging voor de Bestuurderstrofee 2018!
lees meer
Veel gestelde vragen over de nieuwe privacywet (de AVG)
Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Toch bestaan er nog veel vragen rondom dit onderwerp. Vandaar dat we nu de meest gestelde vragen in een overzicht hebben geplaatst. Bekijk nu de antwoorden op de meest gestelde vragen.
lees meer
Wedstrijdschema ronde 5 (achtste finales) Silver Cup

Vrijdag 13 april (Dames) en vrijdag 20 april (Heren) worden de wedstrijden gespeeld in ronde 5 van de Silver Cup. De wedstrijden starten om 20.30 uur. Na afloop van de wedstrijden op 20 april zal gelijk de loting plaatsvinden voor de volgende ronde. De loting is live te volgen via hockey.nl. Bekijk het wedstrijdschema van ronde 5 van de Silver Cup.
lees meer
Agenda
21 APR
Regionale bijeenkomst 'Zij fluit top'
18 MEI
Scheidsrechterscursus D-licentie (E-hockey)
21 MEI
Finaledag C-Talenten Cup 2018
26 - 27 MEI
EHL Final 4 - Locatie: H.C. Bloemendaal
24 JUN
NK Shoot Out Finaledag
23 JUN -
1 JUL
Rabobank Hockey Champions Trophy 2018
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden