Vraag nu de gratis vouchercode aan voor de online AVG-tool van NOC*NSF online lezen
VERENIGINGEN
 

Nieuwsbrief
15 februari 2018
 
Is jouw vereniging al AVG proof?
Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van privacy. Elke vereniging moet daarvoor in kaart brengen hoe zij omgaat met persoonsgegevens. NOC*NSF ontwikkelde een tool die sportverenigingen helpt om de juiste stappen te ondernemen. De KNHB stelt voor iedere hockeyvereniging gratis een vouchercode voor deze tool ter beschikking. Vraag hem nu aan en zorg ervoor dat jouw vereniging tijdig voldoet aan de nieuwe regelgeving.
lees meer
Campagne #zijfluittop van start gegaan

NOC*NSF
 en deelnemende bonden KNHB, KNVB, Nevobo, NBB, NHV, KNKV en de KNZB zijn  zaterdag 10 februari 2018 samen de landelijke en sportbrede campagne 'Meer vrouwelijke bondsscheidsrechters in de sport' gestart. Met als doel om het aantal scheidsrechters over de hele linie te laten groeien.
lees meer
Terugblik Nationaal Hockeycongres 2018
Op zaterdag 27 januari 2018 vond het twintigste Nationaal Hockeycongres plaats. Onder de titel: Hoe geef ik ons hockey kleur? was hét doel van de dag, het inspireren met en verdiepen van onze visie op hockey concreet vertaald naar de verenigingen. Benieuwd wat er zoal voorbij is gekomen? Bekijk de aftermovie en de presentatie van de pleanaire eerste helft.
lees meer
Nominaties Rookvrije Generatie Awards 2018 bekend
In de categorie sportverenigingen zijn HCM Arnhem, MHC Fletiomare, Meppeler HV, MHC Soest en MHC Zoetermeer genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018. Per categorie worden drie finalisten gekozen op basis van de meeste stemmen (50% publieksstemmen, 50% jurystemmen). Stemmen kan tot en met 28 februari 2018. Breng ook je stem uit op een van deze inspirerende initiatieven! 
lees meer
Vacature KNHB:
Medewerker Bondsarbitrage
De afdeling competitiezaken zoekt een nieuwe collega.
Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in deze functie? Reageren kan tot 25 februari 2018.
lees meer
 
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden