Fris het geheugen van jouw scheidsrechters op over de zaalregels online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
17 november 2017
 
Thema
Bereid je clubscheidsrechters en CS+’ers goed voor op het zaalseizoen
Om verenigingen op weg te helpen met een goede voorbereiding op het zaalhockeyseizoen, heeft de KNHB een presentatie op de website gepubliceerd over de spelregels in de zaal. Deze presentatie kun je als club gebruiken om de kennis van jouw scheidsrechters over een aantal belangrijke spelregels bij het zaalhockey op te frissen of bij te spijkeren. Zoals eerder gecommuniceerd zijn de zaalhockeyregels ongewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen. Sommige verenigingen organiseren mogelijk ook een zaalbriefing voor hun scheidsrechters. Het is verstandig hier bij clubs in de buurt naar te informeren en/of hier samen in op te trekken. 
lees meer
Vooraankondiging workshops zaal voor de ervaren CS+’er en bondsscheidsrechters (in opleiding)
In de vorm van een pilot organiseert de KNHB de komende periode op een aantal locaties in het land workshops over de zaalhockeyregels. De workshops zijn gericht op ervaren CS+'ers en bondsscheidsrechters (in opleiding) en worden geleid door bijzondere duo’s, namelijk een bondsscheidsrechter en een topcoach. Zij bespreken aan de hand van beelden de specifieke zaaltechnieken, -tactieken en de spelregels. 

Volgende week publiceren wij op de website en in de nieuwsbrief meer informatie over deze workshops en hoe ge­ïnteresseerden zich hiervoor kunnen aanmelden. 
Overig nieuws
Uitzendschema Hockey World League Final Dames en Heren
Het Nederlands Elftal Dames begint vrijdag 17 november 2017 aan de Hockey World League Final in Auckland (Nieuw-Zeeland). Het Nederlands Elftal Heren start vrijdag 1 december met hun HWL Final in Bhubaneswar (India). Bekijk het uitzendschema van Ziggo en NOS. Lees meer.
Word jij onze nieuwe collega?
In het kader van de strategische visie 2020 heeft de KNHB onlangs de organisatiestructuur aangepast. Daardoor zijn er nieuwe vacatures vrijgekomen. Voor de afdeling Commercie zijn wij nu op zoek naar een Senior medewerker Fundraising. Lees meer.
Agenda
22 nov
Algemene Vergadering KNHB
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden