Bouw een Respectzone tijdens de Week van Respect online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
19 oktober 2017
 
Vooraankondiging Algemene Vergadering KNHB
Op woensdagavond 22 november houdt de KNHB haar tweede Algemene Vergadering van 2017. Net als vorig jaar vindt aansluitend aan de Algemene Vergadering een bijeenkomst voor nieuwe voorzitters, nieuwe penningmeesters en huidige bestuurders plaats, onder leiding van onder andere TEN HAVE Change Management. De AV vindt plaats op een nader bekend te maken locatie in de omgeving van Utrecht. 
lees meer
Thema
Digitale poster in verenigingstoolkit 'Hockey voor iedereen'
Vorige week publiceerden wij het tweede portret in de Sportiviteit & Respect campagne 'Hockey voor iedereen'. Om verenigingen aan te sporen deze campagne actief op de club te promoten, is een speciale verenigingstoolkit gemaakt. Daarmee geef je (meer) zichtbaarheid aan de campagne en maak je het onderwerp bespreekbaar binnen de vereniging.

Er was vanuit verenigingen behoefte om ook een poster te kunnen printen om deze op te hangen in het clubhuis. Van het tweede portret is nu een A3-formaat poster beschikbaar, deze hebben we aan de verenigingstoolkit toegevoegd. 
lees meer
Week van Respect: bouw jouw eigen Respectzone
In het kader van de campagne 'Het begint bij jou' ondersteunt de KNHB ook de Week van Respect die van 6 tot en met 12 november wordt gehouden. Daaraan is een zogenaamde challenge gekoppeld om gezamenlijk 1.000 Respectzones te starten. De Respectzone is een plek waarmee je als vereniging aangeeft dat je Sportiviteit & Respect belangrijk vindt, dat iedereen op jouw vereniging zichzelf mag zijn en dat je wordt geaccepteerd zoals je bent. Doet jouw vereniging ook mee? Samen laten we zien dat Sportiviteit & Respect en hockey bij elkaar horen!
lees meer
Agenda
21 OKT
Volvo Districtsontmoetingsdag C-teams
21 OKT
Rabo Hockey Fandag 2017
De Fandag vindt plaats op Fletiomare. De C- en D-teams die zich voor deze dag hebben aangemeld en zijn ingeloot krijgen een clinic van en hebben een meet & greet met de Oranje Dames en Heren. De deelnemende teams hebben inmiddels bevestiging ontvangen per mail.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden