Nieuwe data masterclas voor trainers door Billy Bakker en Mirco Pruyser online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
7 september 2017
 
Start Hoofdklasse op televisie bij Ziggo Sport en NOS

Komend weekend gaat de competitie 2017-2018 in veel klassen van start. Ook de Hoofdklasse Dames en Heren gaat weer beginnen.

De NOS en Ziggo Sport besteden, net als afgelopen jaar, komend seizoen veel aandacht aan deze competities.
lees meer
Nieuwe data en locaties Masterclass voor trainers ‘De cirkel, het gebied van de waarheid’
De KNHB organiseert in samenwerking met Internationals Billy Bakker en Mirco Pruyser een masterclass voor trainers om het cirkelgedrag van spitsen te perfectioneren. De masterclass bestaat uit een theoriegedeelte en een demonstratietraining van Billy en Mirco. Meer informatie over de masterclass, zoals de data en locaties en hoe geïnteresseerden zich kunnen aanmelden vind je op de website.
lees meer
Data en locaties Nederlands kampioenschappen en play-offs seizoen 2017-2018
De competitieleiding heeft de data en locaties voor de Nederlands kampioenschappen en play-offs van het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt.
lees meer
Oproep
Onderzoek onder hockeyers en hockeyliefhebbers
De KNHB heeft een groot onderzoek opgezet om meer te weten te komen over hockeyers en hockeyliefhebbers in Nederland. De resultaten helpen de KNHB bij het verder professionaliseren van de organisatie en de ondersteuning aan clubs en daarmee een betere hockeysport. Wij vragen jullie de leden van jouw vereniging op de hoogte te stellen van dit onderzoek en ze te vragen de enquete in te vullen, zodat wij een goed en representatief beeld kunnen krijgen. 
lees meer
KNHB zoekt toptalent!
Speelt er op jouw vereniging toptalent dat om welke reden dan ook de kans heeft gemist om in aanmerking te komen voor de selectie van het Nederlands Meisjes of Jongens A? Het is mogelijk om hen op te geven voor een extra ingelaste selectieactiviteit bestaande uit twee trainingssessies. De deelnemers maken dan kans om met het Nederlands A mee te gaan trainen als stagespeler of -speelster, waarbij gekeken wordt of hij of zij alsnog aan de trainingsgroep wordt toegevoegd. 
lees meer
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden