Hét hockeyevenement van het jaar start vandaag online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
18 augustus 2017
 
Let's play! Rabo EuroHockey Championships 2017 gaan van start
Het is bijna zover, de Rabo EuroHockey Championships 2017! De beste acht dames- en herenteams van Europa strijden vanaf 18 augustus tot en met 27 augustus in het vernieuwde Wagener Stadion in Amsterdam om de winst. Het belooft een groots topsportspektakel te worden waarbij naast tophockey nog veel meer te beleven is.

Er is veel te doen rondom het toernooi, naast het kijken van de wedstrijden. Laat jouw leden weten hoe ze op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws rondom het EK Hockey. 
lees meer
Eerste exemplaar ‘Amsterdam en Hockey, eeuwen in beweging’ overhandigd
Gistermiddag overhandigde wethouder Laurens Ivens van Gemeente Amsterdam, tijdens de persconferentie van de Rabo EuroHockey Championships 2017, het eerste exemplaar van het boek ‘Amsterdam en Hockey, eeuwen in beweging’ aan KNHB directeur Erik Gerritsen.

Het boek over de geschiedenis van hockey in Amsterdam is uitgegeven in het kader van het EK Hockey en is de tweede in de reeks.
lees meer
Thema
Spelregelbriefings voor bonds- en clubscheidsrechters gepubliceerd
Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur, dus verschijnt er binnenkort ook weer een nieuw spelreglement. Voorafgaand daaraan worden vandaag de documenten gepubliceerd die de nieuwe en gewijzigde spelregels uitleggen en interpretaties van bestaande spelregels duiden: de briefings voor club- en bondsscheidsrechters. Zorg dat ook jouw scheidsrechters en hockeyers op de hoogte zijn van de nieuwe spelregels. 
lees meer
Agenda
18-27 AUG
Rabo EuroHockey Championships 2017
Tijdens het EK Hockey kun je kijken naar wedstrijden op topniveau. Er worden daarnaast allerlei activiteiten georganiseerd in de stad Amsterdam en op verschillende hockeyverenigingen in de buurt. Lees meer.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden