Kom naar de Olympic Experience! online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
2 juni 2016
 
Olympic Experience: een unieke beleving voor Oranje supporters
Van 6 tot en met 21 augustus staat Den Haag helemaal in het teken van de Olympische Spelen. Op het sportstrand van Den Haag wordt namelijk de Olympic Experience georganiseerd. De Olympic Experience is een evenement van NOC*NSF in samenwerking met o.a. de Rabobank. Tientallen organisaties, waaronder verschillende sportbonden, zullen aanwezig zijn en diverse activiteiten organiseren. Sportieve activiteiten waaronder een jeugd beachhockey toernooi, samen wedstrijden kijken en twee grote Rabo hockeyfeesten tijdens de finales. Een unieke Olympische beleving in Nederland waar Oranje supporters samen komen om de hockeyteams aan te moedigen op weg naar de gouden plak. Breng jouw leden op de hoogte en zorg dat ze erbij zijn! Meer informatie over de Olympic Experience?
lees meer
Thema
Zijn jullie een jeugdgerichte vereniging?
Hoe jeugdgericht is jouw sportvereniging eigenlijk? Is de vereniging toegankelijk en aantrekkelijk voor jeugdleden? Wordt er voldoende rekening gehouden met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de jeugd? En vooral: wat kan er op dit gebied beter? De J-score geeft antwoord op deze vragen. Het is een instrument om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de jeugdgerichtheid van je sportvereniging. Het helpt om vanuit een ‘jeugdbril’ naar de vereniging te kijken. Nieuwsgierig naar de J-score van jouw vereniging? 
lees meer
Technisch Kader Congres 2016
Zaterdag 25 juni organiseert de KNHB haar jaarlijkse Technisch Kader Congres. Dit keer met als thema: De Jeugd Centraal! Breng jouw Technisch Kader en alle trainers en coaches op de hoogte. De bijeenkomst vindt plaats in het Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn. 
lees meer
Agenda
7 juni
Finale Nationale Schoolhockeycompetitie categorie Oud
Dinsdag 7 juni vindt de finaledag Schoolhockey plaats voor de categorie Oud in het Amsterdamse Bos. Meer informatie.
8 juni
Rabo Super Serie - Hilversumsche M.H.C.
Woensdag 8 juni spelen de Nederlandse dames tegen USA op Hilversumsche M.H.C.. Deze wedstrijd is helaas al uitverkocht. Maar voor andere wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar. Wil jij de dames of de heren tijdens een Rabo Super Serie wedstrijd komen aanmoedigen? Bekijk het totale schema van de Rabo Super Serie van het Nederlands Elftal Dames en Heren en koop je tickets.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden