Sport, daar geef je om! online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
19 mei 2016
 
Sport, daar geef je om!
Afgelopen maandag 16 mei is de campagne 'Sport, Daar Geef Je Om!' gestart. 
Nederlanders geven jaarlijks ongeveer 2 miljard euro aan goede doelen (Bron: Geven in Nederland 2011). Tot nu toe wordt daarbij nog weinig aan sport gedacht. En dat terwijl de sport dit hard nodig heeft, omdat sponsorbijdragen en gemeentelijke subsidies afnemen.

Voor een vereniging is het belangrijk om actief op zoek te gaan naar potentiële fundraisers. Kijk op www.sportdaargeefjeom.nl. Daar vind je ook een tookit voor verenigingen, waarmee je een eigen campagne kunt opzetten.
Oproep
Organiseert jouw club activiteiten rondom Bevrijdingsdag?
Om een goed beeld te krijgen van wat er in het land rondom 5 mei, Bevrijdingsdag en het vieren van de vrijheid georganiseerd wordt, doet het Nationaal Comité 4 en 5 mei een kortlopend onderzoek. Zij zijn hierbij ook erg benieuwd wat er binnen de verschillende sportverenigingen in Nederland georganiseerd wordt met betrekking tot Bevrijdingsdag. Organiseert jouw vereniging speciale activiteiten in het kader van Bevrijdingsdag en/of vrijheid? Laat dit dan weten en doe mee met de enquête.
Naar de enquête
Netwerkbijeenkomst
Technisch Management
Maandag 30 mei organiseert de KNHB Academie een netwerkbijeenkomst Technisch Management. Breng jouw Technisch Coördinator, Technisch Manager, Technisch Directeur en/of voorzitter Technische Commissie op de hoogte. De bijeenkomst vindt plaats in het Huis van de Sport in Nieuwegein. Wil je meer informatie over de inhoud en het programma?
lees meer
 
Overig nieuws
Vacature Prestatiemanager Tophockey
Wij zijn op zoek naar een Prestatiemanager Tophockey. Word jij onze nieuwe collega? Reageren kan tot 22 mei 2016. Bekijk de vacature.
Vacature Accountmanager Sponsoring
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Sponsoring. Word jij onze nieuwe collega? Reageren kan tot 28 mei 2016. Bekijk de vacature.
Agenda
21+22 mei
Play-offs/play-outs OVK-HK en Eerste Klasse-OVK
Het slot van de play-offs/play-outs van de Overgangsklasse-Hoofdklasse wordt dit weekend gespeeld. Daarnaast vinden ook de play-offs/play-outs tussen de Eerste Klasse-Overgangsklasse dit weekend plaats. Voor een totaaloverzicht ga je naar onze site.
31 mei
Start Rabo Super Serie - H.C. AthenA
Op 31 mei start het Nederlands Elftal Dames de Rabo Super Serie om 19.00 uur met een wedstrijd tegen Groot-Brittannië op H.C. AthenA. Bekijk het totale schema van de Rabo Super Serie van het Nederlands Elftal Dames en Heren en koop je tickets.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden