Is jouw vereniging al aangemeld voor de Bestuurderstrofee 2017? online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
4 mei 2017
 
adidas en de KNHB verlengen partnership tot en met 2020

Met de verlenging van het partnership met de KNHB blijft adidas ook de teamwear partner van de nationale (jeugd)teams. adidas presenteerde vandaag het nieuwe thuis- en uitshirt waar de teams de komende vier jaar in gaan spelen.
lees meer
Data play-offs 2017

Het einde van de competitie nadert en dus komen de play-offs voor de eerste teams snel dichterbij. Maar wanneer worden ze gespeeld? Op de website vind je een overzicht van alle data van de play-offs 2017. 
lees meer
KNHB voegt Promotieklasse toe bij aanvang seizoen 2018 – 2019
Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt er een nieuwe klasse toegevoegd aan de competitiestructuur voor 1e teams. Deze klasse, de Promotieklasse, is gepositioneerd tussen de huidige Hoofdklasse en Overgangsklasse. De verwachting is dat dit zal leiden tot een betere doorstroom in de Nederlandse topcompetities.
lees meer
Data en locaties Rabo Super Serie 2017 bekend
Het Nederlands Elftal Dames en het Nederlands Elftal Heren spelen in voorbereiding op de Rabo EuroHockey Championships 2017 (18 tot en met 27 augustus) meerdere interlands in Nederland. Deze interlands maken deel uit van de Rabo Super Serie en vinden plaats op verschillende hockeyverenigingen verspreid over het land. Alle informatie over de wedstrijden is inmiddels bekend en ook de ticketverkoop is gestart. 
lees meer
Oproep
KNHB Bestuurderstrofee 2017

De KNHB reikt ook dit jaar de bestuurderstrofee uit, die gepaard gaat met een cheque ter waarde van
€ 5.000,-. De trofee is een blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid en wordt tijdens de Algemene Vergadering van de KNHB in juni uitgereikt. Je kunt jouw vereniging aanmelden tot 10 mei.
lees meer
Onderzoek onder hockeyers en hockeyliefhebbers
De KNHB heeft een groot onderzoek opgezet om meer te weten te komen over hockeyers en hockeyliefhebbers in Nederland. De resultaten helpen de KNHB bij het verder professionaliseren van de organisatie en de ondersteuning aan clubs en daarmee een betere hockeysport. 

Wij stellen het op prijs als jullie de link van het onderzoek willen delen op de website en social media kanalen van jouw vereniging. 
lees meer
Overig nieuws
Nieuwe Hockeyvisie online: Kopzorgen op het hockeyveld
In deze Hockeyvisie staan hoofdblessures centraal met als belangrijke boodschap dat we sportblessures 'tussen de oren' niet mogen onderschatten. Lees meer
Meer ruimte voor hockey in Midden Nederland
De toenemende populariteit van hockey zorgt steeds vaker voor lange wachtlijsten en ledenstops bij verenigingen. In district Midden Nederland wordt komend seizoen meer ruimte gecreëerd binnen de huidige capaciteit én worden er nieuwe velden aangelegd. Lees meer.
Agenda
7 mei
NK Shoot Out Districtskampioenschappen Zuid Nederland & Noord-Holland
10 mei
Cursus CS+-leercoach – locatie HC Maarn
12 mei
Kwartfinales Silver Cup
31 mei
Kennissessie Sportveldverlichting
Steeds meer verenigingen zijn geïnteresseerd in duurzame verlichting voor hun sportvelden. Phillips Lighting verzorgt op 31 mei een kennissessie over sportveldverlichting waar verenigingen zich nu voor kunnen aanmelden. Lees meer
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
 
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden