De Jeugd Centraal tijdens het Technisch Kader Congres online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
26 mei 2016
 
Technisch Kader Congres 2016
Zaterdag 25 juni organiseert de KNHB haar jaarlijkse Technisch Kader Congres. Dit keer met als thema: De Jeugd Centraal! Breng jouw Technisch Kader en alle trainers en coaches op de hoogte. De bijeenkomst vindt plaats in het Kaap Doorn Conferentiecentrum in Doorn. Wil je meer informatie over de inhoud en het programma?
lees meer
 
Whitepapers op Hockeycorner.nl
Op Hockeycorner.nl zijn vanaf nu ook whitepapers te lezen. De whitepapers zijn een initiatief van de KNHB en haar partners. Het doel van de whitepapers is het delen van kennis en expertise die bij de partners aanwezig is met de hockeyverenigingen en hun achterban. De partners van de KNHB lichten toe wat zij de verenigingen en/of hockeyers kunnen bieden. Daarbij spelen zij in op actuele vragen die bij verenigingen leven.
Iedereen kan de whitepapers bekijken en delen met zijn of haar netwerk. Inmiddels zijn de eerste whitepapers, van GreenFields en Interpolis, gepubliceerd op Hockeycorner.nl.
Oproep
Organiseert jouw club activiteiten rondom Bevrijdingsdag?
Vorige week werkte de link van de enquête helaas niet. Hierbij nogmaals de oproep: 
Om een goed beeld te krijgen van wat er in het land rondom 5 mei, Bevrijdingsdag en het vieren van de vrijheid georganiseerd wordt, doet het Nationaal Comité 4 en 5 mei een kortlopend onderzoek. Zij zijn hierbij ook erg benieuwd wat er binnen de verschillende sportverenigingen in Nederland georganiseerd wordt met betrekking tot Bevrijdingsdag. Organiseert jouw vereniging speciale activiteiten in het kader van Bevrijdingsdag en/of vrijheid? Laat dit dan weten en doe mee met de enquête.
lees meer
Overig nieuws
Nieuwe Hockeyvisie: Zelfregulatie en videoanalyse
Op Hockeycorner.nl lees je het Hockeyvisie artikel over: Zelfregulatie en videoanalyse.
Lees Hockeyvisie.
Vacature Accountmanager Sponsoring
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Sponsoring. Word jij onze nieuwe collega? Reageren kan tot 28 mei 2016. Bekijk de vacature.
Agenda
28+29 mei
Play-offs/play-outs Eerste Klasse - Overgangsklasse
Het slot van de play-offs/play-outs van de Eerste Klasse - Overgangsklasse wordt dit weekend gespeeld. Voor een totaaloverzicht ga je naar onze site.
30 mei
Netwerkbijeenkomst Technisch Management
31 mei
Rabo Super Serie - H.C. AthenA
Op 31 mei start het Nederlands Elftal Dames de Rabo Super Serie om 19.00 uur met een wedstrijd tegen Groot-Brittannië op H.C. AthenA. Bekijk het totale schema van de Rabo Super Serie van het Nederlands Elftal Dames en Heren en koop je tickets.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden