Interpolis geeft aan 3 verenigingen het ‘DeLuxe pakket’ weg online lezen
Koninklijke Nederlandse Hockeybond
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
10 maart 2016
 
Nieuws
Meld jouw vereniging aan voor de Interpolis NK Shoot Out en win een DeLuxe pakket
Veel verenigingen organiseren tijdens de tweede helft van het hockeyseizoen het Interpolis NK Shoot Out Clubkampioenschap. Een leuk event voor de jeugd van elke vereniging. Om deze clubkampioenschappen nóg leuker te maken, geeft Interpolis aan 3 verenigingen het ‘DeLuxe pakket’. Verenigingen die zich uiterlijk 22 maart aanmelden voor het Interpolis NK Shoot Out maken automatisch kans dit mooie pakket voor het eigen clubkampioenschap te winnen.

Met het NK Shoot Out Deluxe pakket ontvangt de club mooie extra’s om het clubkampioenschap aan te kleden. Het DeLuxe pakket voorziet de hockeyclub voor een dag van mooie blowboarding op het veld, die fungeert als ‘actiearena’ en een camerateam van MySports, dat persoonlijke actievideo’s maakt van alle NK Shoot Out-deelnemers.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Pilot: jeugd ook op zondag
In het seizoen 2015-2016 zijn we in het district Midden Nederland gestart met een pilot waarbij teams in de D- en C-lijn maximaal twee keer per seizoen op zondag mogen spelen. Ook in het district Zuid-Holland draait inmiddels een pilot. De eerste reacties zijn positief, maar voor blijvend succes moeten meer teams meedoen. Voor het seizoen 2016-2017 wordt bekeken of en hoe de pilot in andere districten kan worden opgestart.
lees meer
Oproep
Enthousiaste scheidsrechters gezocht voor Nationale Schoolhockeycompetitie
Voor het veertiende jaar organiseert de KNHB voor ruim 700 schoolteams, samen met vijftig enthousiaste verenigingen, de Nationale Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs. De voorronden vinden regionaal plaats op vrijdag 15 april 2016. De finales worden gespeeld op vrijdag 13 mei 2016 (categorie Jong) en dinsdag 7 juni 2016 (categorie Oud) in het Amsterdamse Bos. De deelnemende teams strijden om de titel kampioen Nationale Schoolhockeycompetitie 2016!

Net als andere jaren zijn wij voor beide categorieën op zoek naar scheidsrechters. Heb je enthousiaste scheidsrechters binnen jouw vereniging? Informeer hen dan over dit sportieve evenement.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Zaalwachten gezocht
Ben jij een zaalhockeyliefhebber en lijkt het je leuk om wedstrijden in de Hoofdklasse Indoor en/of tijdens de Landskampioenschappen zaalhockey (jeugd en senioren) van dichtbij mee te maken? Dan is de KNHB op zoek naar jou!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden